Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Vatikanstaten hotell

Hotel Quirinale 1 499 kr
Recension från 24 nov. 2017
Se information
 
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rom, RM
   
  4,0 av 5
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Ett mycket bra hotell i centrum nära stationen och med gångavstånd till många av Roms sevärdheter.

  Hotel Condotti 581 kr
  Recension från 21 aug. 2017
  Se information
   
  Hotel Condotti

  Hotel Condotti

  Via Mario Dè Fiori 37, Rom, RM
    
   5,0 av 5
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   The staff was very helpfull and nice. Our hotel room was awesome!

   Hotel Nord Nuova Roma 1 196 kr
   Hotel Nord Nuova Roma

   Hotel Nord Nuova Roma

   Via Giovanni Amendola, 3, Rom, RM
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga hotell i ett historiskt område i Rom ligger nära Teatro dell'Opera di Roma och Via Nazionale. Via Veneto och Piazza della Repubblica ligger också tio minuter härifrån. Repubblica - Teatro dell'Opera station och Rome Termini station ligger inom fem minuters gångavstånd.

    Best Western Plus Hotel Universo 1 744 kr
    Best Western Plus Hotel Universo

    Best Western Plus Hotel Universo

    Via Principe Amedeo 5/B, Rom, RM
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell ligger i Centrala Rom , tio minuters promenad från Diocletianus termer, Basilica di Santa Maria Maggiore och Palazzo delle Esposizioni. Repubblica - Teatro dell'Opera station ligger på 4 minuters gångavstånd och till Rome Termini station promenerar du på 5 minuter.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Vatikanstaten

     Om du bestämt att Vatikanstaten är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Vatikanstaten på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Vatikanstaten

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Vatikanstaten, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Vatikanstaten. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Vatikanstaten

     Väl framme i Vatikanstaten väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Vatikanstaten. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Vatikanstaten att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma