Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 juli - 12 juli

Vatikanstaten hotell

Hotel 87 Eighty-Seven - Maison D'Art Collection 740 kr
Hotel 87 Eighty-Seven - Maison D'Art Collection

Hotel 87 Eighty-Seven - Maison D'Art Collection

Via del Tritone 87-89, Rom, Rom
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell i ett historiskt område i Rom ligger nära Via del Tritone, Via Veneto och Piazza Barberini. Piazza di Spagna och Trevifontänen ligger också tio minuter härifrån. Barberini station ligger på 3 minuters gångavstånd och till Spagna station promenerar du på 7 minuter.

  Otivm Hotel 746 kr
  Otivm Hotel

  Otivm Hotel

  Via D'Aracoeli, 11, Rom
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Navona ligger fem minuters promenad från Piazza Venezia, Via del Corso och Forum Romanum. Monumento Nazionale a Vittorio Emanuele II och Capitoline-museet ligger också fem minuter härifrån. Colosseo station ligger på 14 minuters gångavstånd och till Cavour station promenerar du på 15 minuter.

   Hotel Barocco 1 248 kr
   Hotel Barocco

   Hotel Barocco

   Piazza Barberini, 9, Entrance Via della Purificazione 4, Rom, Rom
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med romantisk prägel ligger i Centrala Rom , nära Via del Tritone, Via Veneto och Piazza Barberini. Spanska trappan och Piazza di Spagna ligger också tio minuter härifrån. Barberini station ligger inom 2 minuters gångavstånd, och till Spagna station promenerar du på 7 minuter.

    Domus Libera 1 228 kr
    Domus Libera

    Domus Libera

    Vicolo del Piombo 7, Rom, RM
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta pensionat i Centrala Rom ligger nära Piazza Venezia och Via del Corso. Via Nazionale och Trevifontänen ligger också tio minuter härifrån. Barberini station ligger på 13 minuters gångavstånd och till Colosseo station promenerar du på 14 minuter.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Vatikanstaten

     Om du bestämt att Vatikanstaten är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Vatikanstaten på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Vatikanstaten

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Vatikanstaten, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Vatikanstaten. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Vatikanstaten

     Väl framme i Vatikanstaten väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Vatikanstaten. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Vatikanstaten att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma