Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
14 aug. - 16 aug.

Vanadzor hotell

Arsego Hostel 143 kr
Arsego Hostel

Arsego Hostel

K.Nzhdeh 9/2, Vanadzor, Lori
   
  2.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta vandrarhem i Vanadzor ligger 15 minuters promenad från Sayat Nova-parken och Sankt Sargis kyrka. Lori-arenan ligger 1,5 km härifrån.

  Hotel Kirovakan 537 kr
  Hotel Kirovakan

  Hotel Kirovakan

  1 Mashtots St, Vanadzor, Lori
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Vanadzor ligger mindre än 2 km från Sayat Nova-parken och Sankt Sargis kyrka. Lori-arenan ligger 2,5 km härifrån.

   Vanadzor Armenia Hotel 286 kr
   Vanadzor Armenia Hotel

   Vanadzor Armenia Hotel

   31 Zakaryan St, Vanadzor, Lori
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell ligger mitt i Vanadzor, 0,8 km från Sankt Sargis kyrka.

    Vanadzor Armenia Health Resort Hämta priser
    Vanadzor Armenia Health Resort

    Vanadzor Armenia Health Resort

    31 Zakaryan St, Vanadzor, Lori Province
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna resort med spa i Vanadzor ligger tio minuters promenad från Sankt Sargis kyrka och Sayat Nova-parken. Lori-arenan ligger 1,2 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Vanadzor


     Det är absolut värt att besöka Vanadzor, men om du inte hittar något boende och letar efter andra alternativ, kan denna stad i närheten vara en bra lösning.

     • 3 hotell i Shahumyan

     Utforska Vanadzor


     I Vanadzor finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Vanadzor med omnejd:

     • Sayat Nova-parken
     • Sankt Sargis kyrka
     • Lori-arenan

     När passar det bäst att utforska Vanadzor?


     Om du undrar när det är bäst att besöka Vanadzor, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Vanadzor brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och maj, medan de torraste är december och januari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 15°C under dagen och -6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 6 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 32°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 13 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 11°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och -4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Vanadzor är 36 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma