Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
30 okt. - 1 nov.
Nästa helg
6 nov. - 8 nov.

Uttan hotell

Sun Beach Resort Hämta priser
Sun Beach Resort

Sun Beach Resort

   
  2.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna resort vid stranden i Uttan ligger 4,1 km från Gorai Beach och mindre än en mil från Uttan Beach och Marve Beach. EsselWorld och Water Kingdom ligger också mindre än en mil härifrån.

  Silverador Resort Club Hämta priser
  Silverador Resort Club

  Silverador Resort Club

  Daugi Road, Dongri, Uttan Road, Bhayander, Mira Bhayandar, Mharashtra
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna familjevänliga resort i Mira Bhayandar ligger nära stranden, 1,6 km från Uttan Beach och mindre än en mil från EsselWorld och Water Kingdom. Gorai Beach och Global Vipassana Pagoda ligger också mindre än en mil härifrån.

   Silverador Resort Club Hämta priser
   Silverador Resort Club

   Silverador Resort Club

     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell nära stranden ligger 1,6 km från Uttan Beach och mindre än en mil från Gorai Beach och EsselWorld. Water Kingdom och Global Vipassana Pagoda ligger också mindre än en mil härifrån.

    Levels Resort Hämta priser
    Levels Resort

    Levels Resort

      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna resort nära stranden ligger 2,7 km från Uttan Beach och 3,5 km från Gorai Beach. EsselWorld och Water Kingdom ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Uttan


     Många turister vill besöka Uttan, men om du inte kan hitta boende och behöver andra alternativ, kan dessa närbelägna städer vara en bra idé.

     • 3 hotell i Gorai
     • 18 hotell i Mira Bhayandar
     • 5 hotell i Borivli

     Topphotell och andra boendealternativ i Uttan


     Det är busenkelt att hitta boende i Uttan med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna gillar detta boende i Uttan och nämner ofta deras gratis frukost:

     • U Tan Sea Resort

     Resenärerna brukar uppskatta detta hotell i Uttan och i synnerhet poolen:

     • U Tan Sea Resort

     Utforska Uttan


     I Uttan finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Uttan med omnejd:

     • UTTAN BEACH
     • Berget Maria-kyrkan
     • Siddhi Vinayak Temple
     • Global Vipassana Pagoda
     • Kanheri-grottorna
     • Sanjay Gandhi nationalpark
     • Powai Lake

     När du planerar din resa till Uttan kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Mumbai (BOM-Chhatrapati Shivaji Intl.). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Uttan?


     Om du undrar när det är bäst att besöka Uttan, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Uttan brukar vara maj och november, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är juli och juni, medan de torraste är april och mars.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 19°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 0 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 23°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 603 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 30°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 1462 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 32°C under dagen och 20°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 86 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Uttan är 2151 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma