Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
25 sep. - 27 sep.

Topperbjudanden på budgethotell i Upcountry Maui

Bamboo Valley Inn Hämta priser
Bamboo Valley Inn

Bamboo Valley Inn

1444 West Kuiaha Rd, Haiku, HI
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta bed and breakfast ståtar med ett läge nära stranden och ligger mindre än 15 km från Hookipa Beach Park, Kuau Bay-stranden och Pukalani Country Club. Paia Bay och Lower Paia Park ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Topperbjudanden på lyxhotell i Upcountry Maui

  Lumeria Maui Educational Retreat Center Hämta priser
  Lumeria Maui Educational Retreat Center

  Lumeria Maui Educational Retreat Center

  1813 Baldwin Ave, Makawao, HI
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna gård med spa i centrala Makawao ligger mindre än en mil från Lower Paia Park, H.A. Baldwin Beach State Park och Paia Bay. Baldwin Beach och Kuau Bay-stranden ligger också mindre än en mil härifrån.

   Karta

   Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Upcountry Maui

   Om du bestämt att Upcountry Maui är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Upcountry Maui på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

   Planera resan till ditt hotell i Upcountry Maui

   MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Upcountry Maui, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Upcountry Maui. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

   Saker att göra nära ditt hotell i Upcountry Maui

   Väl framme i Upcountry Maui väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Upcountry Maui. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Upcountry Maui att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


   Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma