Reserestriktioner kan gälla för Sydafrika, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Billiga hotell i Uniondale - 696 att välja från

Hotell från 427 kr

Kolla hotellpriser i Uniondale

Uniondale hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Uniondale
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Utforska Uniondale

I Uniondale finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Uniondale med omnejd:

  • Die Fort
  • Elandspoort Game Farm

När du förebereder din resa till Uniondale kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Plettenberg Bay (PBZ). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.

När passar det bäst att utforska Uniondale?

Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Uniondale, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Uniondale brukar vara februari och mars, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är september och april, medan de torraste är juli och september.

Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 23°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 2 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 18°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 2 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 3 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Uniondale ligger på 10 millimeter.