Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
30 okt. - 1 nov.

Umluj hotell

Juman Hotel Hämta priser
Juman Hotel

Juman Hotel

King Abdullah Rd, Umluj, Tabuk Province
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell ligger i Umluj.

  Karta

  När passar det bäst att utforska Umluj?


  Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Umluj, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Umluj brukar vara september och augusti, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är november och december, medan de torraste är januari och oktober.


  Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 32°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 0 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 39°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 0 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 39°C under dagen och 25°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 38°C under dagen och 15°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 2 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Umluj är 2 millimeter.

  Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma