Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Ulmarra hotell

Ulmarra Hotel Hämta priser
Ulmarra Hotel

Ulmarra Hotel

2 Coldstream St, Ulmarra, NSW
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Ulmarra ligger mindre än 15 km från Squatters Rest, Saraton Theatre och Grafton Shoppingworld . Clarence River och Clarence River Historical Society ligger också mindre än två mil härifrån.

  Rooftops Bed & Breakfast Hämta priser
  Rooftops Bed & Breakfast

  Rooftops Bed & Breakfast

  6 Coldstream St, Ulmarra, NSW
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta bed and breakfast i Ulmarra ligger mindre än två mil från Squatters Rest, Saraton Theatre och Grafton Shoppingworld . Clarence River och Clarence River Historical Society ligger också mindre än två mil härifrån.

   Grafton Central Motel 770 kr
   Grafton Central Motel

   Grafton Central Motel

   37 Fitzroy Street, Grafton, NSW
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta motell i centrala Grafton ligger 0,4 km från Grafton Shoppingworld och 3,3 km från Grafton Racetrack. Grafton Golf Club ligger 5,4 km härifrån. Grafton City Station ligger på 17 minuters gångavstånd.

    Glenwood Tourist Park & Motel 452 kr
    Glenwood Tourist Park & Motel

    Glenwood Tourist Park & Motel

    71 Heber Street, South Grafton, NSW
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna semesterby i South Grafton ligger mindre än 5 km från Grafton Shoppingworld , Clarence River och Saraton Theatre. Clarence River Historical Society och Grafton Golf Club ligger också 5 km härifrån. Grafton City Station ligger på 19 minuters gångavstånd.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Ulmarra


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Ulmarra med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna uppskattar detta hotell i Ulmarra och särskilt deras gratis frukost:

     • Ulmarra Hotel

     Utforska Ulmarra


     Det pittoreska Ulmarra är känt för sina restauranger, sina barer och sin flod. Populära sevärdheter i Ulmarra med omnejd:

     • Squatters Rest
     • Grafton Racetrack
     • Saraton Theatre
     • Grafton Shoppingworld
     • Clarence River
     • Clarence River Historical Society
     • Susan Island Nature Reserve

     När du planerar resan till Ulmarra kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Grafton, NSW (GFN). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Ulmarra?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Ulmarra, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Ulmarra brukar vara januari och december, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är mars och juli, medan de torraste är september och augusti.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 9 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 25°C under dagen och 5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Ulmarra ligger på 33 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma