Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 juli - 12 juli
Nästa helg
17 juli - 19 juli

Tubarao hotell

Hotel Termas da Guarda Hämta priser
Hotel Termas da Guarda

Hotel Termas da Guarda

Estrada Geral da Guarda, Tubarao, SC
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell i Tubarao ligger i São João Margem Direita, mindre än 5 km från São Josés kyrka, Universidade do Estado de Santa Catarina och Museu Ferroviário de Tubarão. Farol Shopping ligger 8,3 km härifrån.

  Hotel Tubarão Hämta priser
  Hotel Tubarão

  Hotel Tubarão

  Avenida Patrício Lima 1,134, Bairro Humaitá, Tubarao, SC
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Humaitá ligger 1,9 km från Universidade do Estado de Santa Catarina och mindre än 5 km från São Josés kyrka och Farol Shopping. Museu Ferroviário de Tubarão ligger 3,2 km härifrån.

   Hotel Sandrini Hämta priser
   Hotel Sandrini

   Hotel Sandrini

   Estrada Geral da Guarda 9500, Tubarao, SC
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga hotell i Tubarao ligger mindre än 15 km från São Josés kyrka, Museu Ferroviário de Tubarão och Universidade do Estado de Santa Catarina. Farol Shopping ligger 15,8 km härifrån.

    Sandrini Park Hotel Hämta priser
    Sandrini Park Hotel

    Sandrini Park Hotel

      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga hotell i Tubarao ligger mindre än 15 km från São Josés kyrka, Museu Ferroviário de Tubarão och Universidade do Estado de Santa Catarina. Farol Shopping ligger 15,5 km härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Tubarao


     Det är busenkelt att hitta boende i Tubarao med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna gillar följande hotell i Tubarao, och bland annat deras gratis frukost:

     • Hotel Termas da Guarda
     • Hotel Sandrini

     Dessa hotell i Tubarao är populära hos gästerna, som brukar gilla deras pool:

     • Sandrini Park Hotel
     • Hotel Termas da Guarda

     Gäster som bor på detta hotell i Tubarao brukar gilla fitnesscentret:

     • Sandrini Park Hotel

     Utforska Tubarao


     I Tubarao finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Tubarao med omnejd:

     • Universidade do Estado de Santa Catarina
     • São Josés kyrka
     • Museu Ferroviário de Tubarão
     • Farol Shopping
     • Praia do Cardoso
     • Mirante da Gloria
     • Joao Wendhausen Moraes-stadion

     När du planerar din resa till Tubarao kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Jaguaruna. Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Tubarao?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Tubarao, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Tubarao brukar vara januari och februari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är februari och juli, medan de torraste är november och maj.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 29°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 13 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 10 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 23°C under dagen och 11°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 15°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Tubarao är 45 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma