Reserestriktioner kan gälla för Vietnam, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Billiga hotell i Trảng Bàng - 51 att välja från

Hotell

Kolla hotellpriser i Trảng Bàng

Trảng Bàng hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Trảng Bàng
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Utforska Trảng Bàng

I Trảng Bàng finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Trảng Bàng med omnejd:

  • Dai Nam Open Zoo
  • Dai Nam Van Hien
  • Lac Canh Dai Nam Van Hien-temapark

När du förebereder din resa till Trảng Bàng kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Ho Chi Minh City (SGN-Tan Son Nhat Intl.). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.

När passar det bäst att utforska Trảng Bàng?

Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Trảng Bàng, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Trảng Bàng brukar vara april och mars, och de kallaste januari och februari.

Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 34°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 0 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 35°C under dagen och 24°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 0 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 23°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Trảng Bàng ligger på 0 millimeter.