Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
23 okt. - 25 okt.
Nästa helg
30 okt. - 1 nov.

Tozeur hotell

Anantara Sahara-Tozeur Resort & Villas 1 977 kr
Anantara Sahara-Tozeur Resort & Villas

Anantara Sahara-Tozeur Resort & Villas

Mrah lahwar, Tozeur, Tozeur Governorate
   
  5.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i lyxstil vid sjön ligger 6,1 km från Dar Chrait-museet och 9 km från Chott el-Jerid (endorheisk saltsjö). Entréport till oas och Corbeille de Nefta ligger också mindre än 25 km härifrån.

  Hotel Diar Abou Habibi 1 554 kr
  Hotel Diar Abou Habibi

  Hotel Diar Abou Habibi

    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Tozeur ligger 3,1 km från Dar Chrait-museet och mindre än tre mil från Entréport till oas och Sidi Salems stora moské. Corbeille de Nefta ligger 28,5 km härifrån.

   Ras El Ain 725 kr
   Ras El Ain

   Ras El Ain

     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta townhouse med spa i Tozeur ligger 0,6 km från Dar Chrait-museet och mindre än tre mil från Entréport till oas och Sidi Salems stora moské. Corbeille de Nefta ligger 25,3 km härifrån.

    Dar Zargouni 1 036 kr
    Dar Zargouni

    Dar Zargouni

    Route Sahara Palace, Nefta
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta pensionat med romantisk prägel i Nefta ligger mindre än 2 km från Entréport till oas, Corbeille de Nefta och Sidi Salems stora moské. Dar Chrait-museet ligger 24 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Tozeur


     Du funderar alltså på att semestra i Tozeur? Om du vill hitta ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 12 hotell och andra sorters boenden i Tozeur.


     Topphotell och andra boendealternativ i Tozeur


     Du kan enkelt hitta boende i Tozeur med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna uppskattar följande hotell i Tozeur, och i synnerhet deras gratis frukost:

     • Dar Saida Beya
     • Hotel Ras El Ain
     • Dar Hi

     Dessa hotell i Tozeur är populära hos gästerna, som brukar gilla deras pool:

     • Hotel Ras El Ain
     • El Mouradi Tozeur
     • Dar Hi

     Gäster som bor på dessa hotell i Tozeur brukar tycka om fitnesscentret:

     • Ksar Rouge
     • Hotel Ras El Ain

     Utforska Tozeur


     I Tozeur finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Tozeur med omnejd:

     • Dar Chrait-museet
     • Entréport till oas
     • Corbeille de Nefta
     • Sidi Salems stora moské
     • Chott el-Jerid

     När du planerar resan till Tozeur kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Tozeur (TOE-Nefta). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Tozeur?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Tozeur, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Tozeur brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och december. De regnigaste månaderna är december och januari, medan de torraste är juni och september.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 24°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 38°C under dagen och 13°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 2 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 39°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 32°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 3 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Tozeur är 8 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma