Billiga hotell i Tornio - 40 att välja från

Hotell från 713 kr

Kolla hotellpriser i Tornio

Tornio hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Tornio
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Hitta hotell i Tornio


Du tänker alltså semestra i Tornio? Om du vill ha ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 27 hotell och andra boendealternativ i Tornio.


Topphotell och andra boendealternativ i Tornio


Det går lätt att hitta boende i Tornio med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


Gästerna uppskattar detta boende i Tornio och deras gratis frukost:

 • Hotel Olof

Resenärer som bor på detta hotell i Tornio brukar uppskatta fitnesscentret:

 • Hotel Olof

Utforska Tornio


I Tornio finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Tornio med omnejd:

 • Torneås kyrka
 • Aines konstmuseum
 • Haparanda kyrka
 • Riekkola-Valivaaras naturreservat

När du planerar resan till Tornio kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Kemi (KEM-Kemi - Tornio). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


När passar det bäst att utforska Tornio?


Om du funderar på när det är bäst att besöka Tornio, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Tornio brukar vara juli och juni, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är april och mars.


Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

 • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 1°C under dagen och -17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
 • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 19°C under dagen och -6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
 • Medeltemperaturerna under juli till september är 20°C under dagen och 3°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
 • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 8°C under dagen och -16°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 4 millimeter.
 • Snittet för den årliga nederbörden i Tornio är 21 millimeter.

Senaste Tornio hotellrecensioner från resenärer som du
Recensioner som verifierats av MrJet