Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
21 feb. - 23 feb.
Nästa helg
28 feb. - 1 mars

Tonga hotell

Tanoa International Dateline Hotel 1 112 kr
Tanoa International Dateline Hotel

Tanoa International Dateline Hotel

Vuna Road, Nuku'alofa
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell nära stranden ligger mindre än 2 km från Tongas kungliga slott och Kungliga gravarna. Interisland Ferry Terminal och Ancient Tonga ligger också 5 km härifrån.

  The Seaview Lodge 747 kr
  The Seaview Lodge

  The Seaview Lodge

  Vuna Road, Nuku'alofa
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta fritidshus vid strandpromenaden ligger en kvarts promenad från Tongas kungliga slott och Kungliga gravarna. Loppmarknad ligger 4,5 km härifrån.

   Fafa Island Resort 1 786 kr
   Fafa Island Resort

   Fafa Island Resort

   Fafa Island Street 1, Nuku'alofa, Fafa
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna resort i Fafa har en privat strand och ligger i samma område som Interisland Ferry Terminal, Ancient Tonga och Tongas kungliga slott. Sevärdheter i närheten inkluderar även Kungliga gravarna.

    Vakaloa Beach Resort 631 kr
    Vakaloa Beach Resort

    Vakaloa Beach Resort

    Ikalahi Road, Kanokupolu
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell ligger vid stranden i Kanokupolu, 1,1 km från Ha'atafu Beach, samt mindre än två mil från Mapu'a 'a Vaca (naturliga blåshål) och Kungliga gravarna. Halafuoleva Beach och Interisland Ferry Terminal ligger också mindre än 25 km härifrån.

     Topperbjudanden på budgethotell i Tonga

     Likualofa Beach Resort 794 kr
     Likualofa Beach Resort

     Likualofa Beach Resort

     Kanokupolu, Kanokupolu
       
      3.0 av 5.0 Stjärnor

      Denna resort ligger vid stranden i Kanokupolu, 2,8 km från Ha'atafu Beach, samt mindre än två mil från Mapu'a 'a Vaca (naturliga blåshål) och Kungliga gravarna. Tongas kungliga slott ligger 19,4 km härifrån.

      Karta

      Nyligen bokade Tonga hotell

      Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Tonga

      Om du bestämt att Tonga är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Tonga på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

      Planera resan till ditt hotell i Tonga

      MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Tonga, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Tonga. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

      Saker att göra nära ditt hotell i Tonga

      Väl framme i Tonga väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Tonga. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Tonga att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


      Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma