Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Tiranön hotell

Radisson Blu Residence Dhahran Hämta priser
Radisson Blu Residence Dhahran

Radisson Blu Residence Dhahran

Jamaluddin Al Afaghani Street 18B, Al Olaya District, Khobar
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell ligger i Al Ulaya, 0,8 km från Alturki-tornet och mindre än 5 km från Amerikanska generalkonsulatet i Dhahran och Kung Fahds universitet för olje- och mineralstudier.

  Intour Al Sahafa Hotel Hämta priser
  Intour Al Sahafa Hotel

  Intour Al Sahafa Hotel

  Intersection of King Abdul Aziz and, Imam Anas Ibn Malik St. Al Sahafa, Riyadh
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Riyadh ligger mindre än en mil från Azizia shoppingcenter, Imam Muhammad bin Saud Islamic University och Princess Nora Bint Abdul Rahmans universitet. Riyadh Gallery Malik Fahad och Al-Raidah Digital City ligger också mindre än 15 km härifrån.

   Hilton Riyadh Hotel & Residences Hämta priser
   Hilton Riyadh Hotel & Residences

   Hilton Riyadh Hotel & Residences

   6623 Al Shohadaa – Eastern Ring Road, Riyadh
     
    5.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i lyxstil nära flygplatsen ligger 0,8 km från Granada Center och 17,9 km från Riyadh Zoo. Mindre än 25 km härifrån hittar du dessutom Al Faisaliyah-tornet och Saudiarabiens nationalmuseum.

    Ascott Rafal Olaya Riyadh Hämta priser
    Ascott Rafal Olaya Riyadh

    Ascott Rafal Olaya Riyadh

    7706 Sahafa Olaya St, P.O. Box 2396, Riyadh
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta lägenhetshotell ståtar med ett läge på the Strip och ligger mindre än 15 km från Azizia shoppingcenter, Riyadh Gallery Malik Fahad och Al-Raidah Digital City. Imam Muhammad bin Saud Islamic University och Princess Nora Bint Abdul Rahmans universitet ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Tiranön

     Om du bestämt att Tiranön är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Tiranön på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Tiranön

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Tiranön, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Tiranön. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Tiranön

     Väl framme i Tiranön väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Tiranön. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Tiranön att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma