Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
3 apr. - 5 apr.
Nästa helg
10 apr. - 12 apr.
Karta

När passar det bäst att utforska The Settlement?


Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till The Settlement, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i The Settlement brukar vara september och oktober, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är november och april, medan de torraste är september och augusti.


Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 27°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 15 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 14 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 16 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i The Settlement ligger på 53 millimeter.

Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma