Billiga hotell i Tervola - 55 att välja från

Hotell från 713 kr

Kolla hotellpriser i Tervola

Tervola hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Tervola
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Hitta hotell i Tervola


Många turister vill besöka Tervola, men om du tycker det är svårt att hitta boende och behöver andra alternativ, kan dessa närbelägna städer vara bra att ha i åtanke.

  • 4 hotell i Tornio
  • 4 hotell i Keminmaa

När passar det bäst att utforska Tervola?


Om du undrar när det är bäst att resa till Tervola, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Tervola brukar vara juli och juni, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är januari och april.


Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 1°C under dagen och -17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 19°C under dagen och -6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 20°C under dagen och 3°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 8°C under dagen och -16°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 4 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Tervola är 21 millimeter.

Senaste Tervola hotellrecensioner från resenärer som du
Recensioner som verifierats av MrJet