Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
30 okt. - 1 nov.

Tepatitlan de Morelos hotell

Grand Hotel, Hotel Boutique Tepatitlán Hämta priser
Grand Hotel, Hotel Boutique Tepatitlán

Grand Hotel, Hotel Boutique Tepatitlán

Pedro Medina No.59, Tepatitlan de Morelos, JAL
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med spa i centrala Tepatitlan de Morelos ligger fem minuters promenad från San Francisco-kyrkan och Santuario del Senor de la Misericordia. Maestros Parque och Campo de Golf Providencia ligger också en kvarts promenad härifrån.

  Hotel Magno Tepatitlan Hämta priser
  Hotel Magno Tepatitlan

  Hotel Magno Tepatitlan

  Pedro Media 77, Col. Centro, Tepatitlan de Morelos, JAL
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med golfbana i centrala Tepatitlan de Morelos ligger fem minuters promenad från Santuario del Senor de la Misericordia och San Francisco-kyrkan. Maestros Parque och Campo de Golf Providencia ligger också en kvarts promenad härifrån.

   Tierra Soñada Hotel Boutique Hämta priser
   Tierra Soñada Hotel Boutique

   Tierra Soñada Hotel Boutique

   93 20 de Noviembre Centro, Tepatitlan de Morelos, JAL
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Tepatitlan de Morelos ligger tio minuters promenad från Maestros Parque, San Francisco-kyrkan och Santuario del Senor de la Misericordia. Campo de Golf Providencia och Bicentennial Park ligger också 3 km härifrån.

    Hotel Plaza Centro Hämta priser
    Hotel Plaza Centro

    Hotel Plaza Centro

    Hidalgo #63, Centro, Tepatitlan de Morelos, JAL
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Tepatitlan de Morelos ligger nära San Francisco-kyrkan och Santuario del Senor de la Misericordia. Maestros Parque och Campo de Golf Providencia ligger också en kvarts promenad härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Tepatitlan de Morelos


     Du tänker alltså semestra i Tepatitlan de Morelos? Om du vill ha ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 8 hotell och andra sorters boenden i Tepatitlan de Morelos.


     Topphotell och andra boendealternativ i Tepatitlan de Morelos


     Du kan enkelt hitta någonstans att bo i Tepatitlan de Morelos med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna tycker om dessa hotell i Tepatitlan de Morelos, och bland annat deras gratis frukost:

     • City Express Tepatitlán
     • Hotel Magno Tepatitlan
     • Grand Hotel, Hotel Boutique Tepatitlán

     Resenärer som bor på dessa hotell i Tepatitlan de Morelos brukar tycka om gymmet:

     • City Express Tepatitlán
     • Hotel Plaza Ejecutivo
     • Hotel Magno Tepatitlan

     Utforska Tepatitlan de Morelos


     I Tepatitlan de Morelos finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Tepatitlan de Morelos med omnejd:

     • Maestros Parque
     • San Francisco-kyrkan
     • Santuario del Senor de la Misericordia
     • Campo de Golf Providencia
     • Bicentennial Park
     • San Ignacio tempel
     • Plaza Colonia

     När du förebereder din resa till Tepatitlan de Morelos kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Guadalajara, Jalisco (GDL-Don Miguel Hidalgo y Costilla Intl.). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Tepatitlan de Morelos?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Tepatitlan de Morelos, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Tepatitlan de Morelos brukar vara maj och april, och de kallaste januari och december. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är december och april.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 16 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 32°C under dagen och 14°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 222 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 679 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 70 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Tepatitlan de Morelos ligger på 987 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma