Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 juli - 12 juli
Nästa helg
17 juli - 19 juli

Tathawade hotell

Ginger Pune (Wakad) Hämta priser
Ginger Pune (Wakad)

Ginger Pune (Wakad)

Kala Khadak Near Indra Collage Waka, Nada WAKAD, Paud, Maharashtra
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i centrala Paud ligger 3,7 km från Xion Mall och 4,8 km från Balewadis idrottsanläggning. Cricketförbundets arena i Maharashtra och Balewadi High Street ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Hotel Stay Inn Hämta priser
  Hotel Stay Inn

  Hotel Stay Inn

  S.No90/2, B (Part), Thathawade, Next to D.Y Patil College, Paud, MH
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Paud ligger 3,9 km från Xion Mall och mindre än en mil från Balewadi High Street och Balewadis idrottsanläggning. Auto Cluster Exhibition Center och Cricketförbundets arena i Maharashtra ligger också mindre än 15 km härifrån.

   FabHotel Stay Inn Hämta priser
   FabHotel Stay Inn

   FabHotel Stay Inn

   Mangal Murti Estate, Wakad, Paud, Maharashtra
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell nära flygplatsen ligger 3,9 km från Xion Mall och mindre än en mil från Balewadi High Street och Balewadis idrottsanläggning. Auto Cluster Exhibition Center och Cricketförbundets arena i Maharashtra ligger också mindre än 15 km härifrån.

    OYO 24282 Sai Lodging Hämta priser
    OYO 24282 Sai Lodging

    OYO 24282 Sai Lodging

    213,Mumbai Pune Bypass Rd, Wakad, Mumbai Pune Bypass Rd, Wakad, Paud, Maharashtra
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Paud ligger 3,6 km från Xion Mall och 4,7 km från Balewadis idrottsanläggning. Balewadi High Street och Auto Cluster Exhibition Center ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Tathawade


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Tathawade med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna uppskattar dessa hotell i Tathawade, och bland annat deras gratis frukost:

     • Eon - The EcoTEL
     • Hotel Stay In

     Resenärer som bor på dessa hotell i Tathawade brukar uppskatta gymmet:

     • Ginger Pune (Wakad)
     • Eon - The EcoTEL

     Utforska Tathawade


     I Tathawade finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Tathawade med omnejd:

     • Balewadis idrottsanläggning
     • Sahara Sports Venue
     • Auto Cluster Exhibition Center
     • Chatushrungi Mata Temple
     • The Pavillion
     • Fergusson College
     • Shaniwar Wada

     När du planerar resan till Tathawade kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Pune (PNQ-Lohegaon). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Tathawade?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Tathawade, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Tathawade brukar vara april och maj, och de kallaste december och januari. De regnigaste månaderna är juli och september, medan de torraste är februari och mars.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 36°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 0 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 38°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 153 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 421 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 132 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Tathawade ligger på 706 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma