Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
27 nov. - 29 nov.

Tamezret hotell

L'Auberge De Tamezret 1 310 kr
L'Auberge De Tamezret

L'Auberge De Tamezret

   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta pensionat i Tamezret ligger 0,6 km från Musée Berbère de Tamazret och 12 km från Hotel Sidi Driss. Gabes etnografiska museum ligger 52 km härifrån.

  Dar Ayed Tamezret Hämta priser
  Dar Ayed Tamezret

  Dar Ayed Tamezret

    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta pensionat i Tamezret ligger 0,4 km från Musée Berbère de Tamazret och 11,7 km från Hotel Sidi Driss. Jebil National Park och Gabes etnografiska museum ligger också mindre än fem mil härifrån.

   Maison d'Hôte Toujane Chez Ben Ahmed 187 kr
   Maison d'Hôte Toujane Chez Ben Ahmed

   Maison d'Hôte Toujane Chez Ben Ahmed

     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta pensionat i Mareth ligger 26,2 km från Hotel Sidi Driss och 39,1 km från Ghorfakomplexet.

    Karta

    När passar det bäst att utforska Tamezret?


    Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Tamezret, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Tamezret brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och december. De regnigaste månaderna är mars och oktober, medan de torraste är september och juni.


    Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

    • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 21°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
    • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 13°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 2 millimeter.
    • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
    • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 3 millimeter.
    • Den genomsnittliga nederbörden under året i Tamezret ligger på 8 millimeter.

    Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma