Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
23 okt. - 25 okt.
Nästa helg
30 okt. - 1 nov.

Talpa de Allende hotell

Hotel Arboledas 149 kr
Hotel Arboledas

Hotel Arboledas

Benito Juarez No 1, Col Centro, Talpa de Allende, JAL
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Talpa de Allende ligger 0,3 km från Talpa Basilica Lady of the Rosary och mindre än tre mil från Plaza Principal och Nuestra Señora de los Dolores kyrka. La Preciosa Sangre tempelruiner ligger 29,2 km härifrån.

  Casa Grande Hämta priser
  Casa Grande

  Casa Grande

  Panoramica #18, Col. Centro, Talpa de Allende, JAL
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Talpa de Allende ligger 0,5 km från Talpa Basilica Lady of the Rosary och mindre än tre mil från Plaza Principal och Nuestra Señora de los Dolores kyrka. La Preciosa Sangre tempelruiner och Corrinchis Dam utsiktsplats ligger också mindre än fyra mil härifrån.

   Doña Francisca Hotel Boutique 648 kr
   Doña Francisca Hotel Boutique

   Doña Francisca Hotel Boutique

   Independencia 9-A Centro, Talpa de Allende, JAL
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell ligger i Talpa de Allende, 0,1 km från Talpa Basilica Lady of the Rosary.

    Fiesta Americana Puerto Vallarta All Inclusive & Spa 1 947 kr
    Fiesta Americana Puerto Vallarta All Inclusive & Spa

    Fiesta Americana Puerto Vallarta All Inclusive & Spa

    Av. Francisco Medina Ascencio km 2.5, Puerto Vallarta, JAL
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta boende på stranden i Södra hotellområdet ligger mindre än 5 km från Terminal för kryssningsfartyg och Malecon. Playa de los Muertos och Bay of Banderas ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Talpa de Allende


     Många resenärer vill se Talpa de Allende, men om du tycker det är svårt att hitta boende och letar efter andra alternativ, kan dessa städer i närheten vara en bra idé.

     • 6 hotell i Mascota
     • 3 hotell i El Tuito

     Utforska Talpa de Allende


     I Talpa de Allende finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Talpa de Allende med omnejd:

     • Talpa Basilica Lady of the Rosary
     • Nuestra Señora de los Dolores kyrka
     • Plaza Principal
     • La Preciosa Sangre tempelruiner

     När du planerar resan till Talpa de Allende kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Puerto Vallarta, Jalisco (PVR-Licenciado Gustavo Diaz Ordaz Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Talpa de Allende?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Talpa de Allende, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Talpa de Allende brukar vara maj och april, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är maj och april.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 2 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 32°C under dagen och 14°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 7 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 15°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 26 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Talpa de Allende är 41 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma