Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
17 juli - 19 juli
Nästa helg
24 juli - 26 juli

Talin hotell

Amberd Hotel 699 kr
Amberd Hotel

Amberd Hotel

Antarut 1st Street, Byurakan
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell i Byurakan ligger i bergen, endast 4,1 km från Byurakan-observatoriet, och mindre än 15 km från Tegher-klostret och Amberds fästning. Saghmosavank-klostret ligger 29,2 km härifrån.

  Apple Tree Family House Hämta priser
  Apple Tree Family House

  Apple Tree Family House

    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta pensionat i Dzorakap ligger 17,5 km från Haritchavank-klostret och mindre än tre mil från Tallinn-katedralen och Freedom Square. Gyumri-stadion och Dashtadems fästning ligger också mindre än tre mil härifrån.

   North Star (Byurakan) Hämta priser
   North Star (Byurakan)

   North Star (Byurakan)

   Byurakan 1/1, Byurakan, Aragatsotn
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga hotell i bergen ligger 14,4 km från Tegher-klostret och 17,9 km från Amberds fästning. Mindre än 25 km härifrån hittar du dessutom Saghmosavank-klostret och Aragat.

    Karta

    Utforska Talin


    I Talin finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Talin med omnejd:

    • Tallinn-katedralen
    • Dashtadems fästning
    • Haritchavank-klostret

    När du planerar resan till Talin kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Igdir (IGD). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


    När passar det bäst att utforska Talin?


    Om du funderar på när det är bäst att resa till Talin, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Talin brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är maj och juni, medan de torraste är januari och december.


    Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

    • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 8°C under dagen och -17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 6 millimeter under denna period.
    • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och -3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 13 millimeter.
    • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 13 millimeter.
    • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 19°C under dagen och -14°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
    • Den genomsnittliga nederbörden under året i Talin är 38 millimeter.

    Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma