Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Tabuk hotell

Hilton Garden Inn Tabuk Hämta priser
Hilton Garden Inn Tabuk

Hilton Garden Inn Tabuk

Al Amir Sultan Ibn Abdul Aziz Road, Tabuk
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Tabuk ligger 3,5 km från King Abdulaziz Garden och mindre än en mil från Al Tawba moské och Alhukair Mall.

  Almawasem Alarbaa Hotel Suites Hämta priser
  Almawasem Alarbaa Hotel Suites

  Almawasem Alarbaa Hotel Suites

  Abi Bakr As Siddiq, Tabuk
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Tabuk ligger 4 km från King Abdulaziz Garden och mindre än 15 km från Al Tawba moské och Arraqi-shoppingcentret. Alhukair Mall ligger 11,5 km härifrån.

   Rafahyat AlFakhama furnished units Hämta priser
   Rafahyat AlFakhama furnished units

   Rafahyat AlFakhama furnished units

   Imam Abdullah bin Faisal bin Turki, Tabuk, Tabuk
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta lägenhetshotell i Tabuk ligger 0,7 km från Arraqi-shoppingcentret och mindre än 5 km från Al Tawba moské och Alhukair Mall. King Abdulaziz Garden ligger 7,5 km härifrån.

    Swiss In Tabuk Hämta priser
    Swiss In Tabuk

    Swiss In Tabuk

    Prince Sultan Bin Abdulaziz, Road.Al Salam District, Tabuk, tabuk
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Tabuk ligger mindre än en mil från Arraqi-shoppingcentret, Al Tawba moské och Alhukair Mall. King Abdulaziz Garden ligger 10 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Tabuk


     Du funderar alltså på att semestra i Tabuk? Om du vill hitta ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 30 hotell och andra boendealternativ i Tabuk.


     Topphotell och andra boendealternativ i Tabuk


     Du kan enkelt hitta boende i Tabuk med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Dessa hotell i Tabuk är populära hos resenärerna, som brukar gilla deras pool:

     • Holiday Inn Tabuk
     • Hotel Kivanc
     • Aparthotel Club Sultan Maris

     Gäster som bor på dessa hotell i Tabuk brukar gilla fitnesscentret:

     • Hilton Garden Inn Tabuk
     • Holiday Inn Tabuk
     • Aparthotel Club Sultan Maris

     Utforska Tabuk


     I Tabuk finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Tabuk med omnejd:

     • Arraqi-shoppingcentret
     • Al Tawba moské
     • King Abdulaziz Garden
     • Alhukair Mall

     När du planerar resan till Tabuk kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Tabuk (TUU). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Tabuk?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Tabuk, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Tabuk brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är mars och april, medan de torraste är mars och april.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 27°C under dagen och 4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 0 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 38°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 0 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 38°C under dagen och 19°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 35°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Tabuk är 0 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma