Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
11 dec. - 13 dec.

Surnadal hotell

Thon Hotel Surnadal 983 kr
Thon Hotel Surnadal

Thon Hotel Surnadal

Svartvassvegen 1, Surnadal
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell ligger mitt i Surnadal, 3 km från Surnadal Alpinsenter.

  4 Star Holiday Home in Todalen Hämta priser
  4 Star Holiday Home in Todalen

  4 Star Holiday Home in Todalen

  TODALSØRA 113,LEIL 1, Surnadal, Møre og Romsdal
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet i Surnadal ligger mindre än 15 km från Svinviks Arboret, Nordviksula och Vattenfallet Naustasfossen. Surnadals landsbygdsmuseum ligger 19,8 km härifrån.

   6 Person Holiday Home in Bøfjorden Hämta priser
   6 Person Holiday Home in Bøfjorden

   6 Person Holiday Home in Bøfjorden

   BØLANDSVEGEN 58, Surnadal, Møre og Romsdal
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna semesterbostad i Surnadal ligger mindre än tre mil från Øye-kyrkan, Oppistua Øye och Surnadal Alpinsenter. Surnadals landsbygdsmuseum och Mo kirke ligger också mindre än fem mil härifrån.

    5 Person Holiday Home in Surna Hämta priser
    5 Person Holiday Home in Surna

    5 Person Holiday Home in Surna

    TORVIKVEGEN 25, Surnadal, Møre og Romsdal
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna semesterbostad i Surnadal ligger 4,1 km från Surnadal Alpinsenter och mindre än en mil från Oppistua Øye och Øye-kyrkan. Surnadals landsbygdsmuseum och Mo kirke ligger också mindre än två mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Surnadal


     Du tänker alltså åka till Surnadal? Om du vill ha ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 7 hotell och andra boendealternativ i Surnadal.


     Topphotell och andra boendealternativ i Surnadal


     Det är lätt att hitta boende i Surnadal med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna tycker om detta boende i Surnadal och deras gratis frukost:

     • Thon Hotel Surnadal

     Resenärer som bor på detta hotell i Surnadal brukar tycka om gymmet:

     • Thon Hotel Surnadal

     Utforska Surnadal


     I Surnadal finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Surnadal med omnejd:

     • Surnadals landsbygdsmuseum
     • Øye-kyrkan
     • Surnadal Alpinsenter
     • Mo kirke
     • Vattenfallet Naustasfossen
     • Sunndals landsbygdsmuseum
     • Leikvins kulturarvspark

     När du förebereder din resa till Surnadal kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Kristiansund (KSU-Kvernberget). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Surnadal?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Surnadal, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Surnadal brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är januari och november, medan de torraste är maj och juni.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 6°C under dagen och -1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 10 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 15°C under dagen och 1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 4 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 17°C under dagen och 7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 12°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Surnadal är 30 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma