Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.

South of France hotell

NH Collection Marseille 924 kr
NH Collection Marseille

NH Collection Marseille

   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Andra arrondissementet ligger 15 minuters promenad från Gamla hamnen och Musée des Civilisations de l'Europe et de la Méditerranée. Marseille Provence kryssningsterminal och Marseilles hamn ligger också 2 km härifrån. Jules Guesde tunnelbanestation och Colbert metrostation ligger inom fem minuters gångavstånd.

  Golden Tulip Bordeaux - Euratlantique 822 kr
  Golden Tulip Bordeaux - Euratlantique

  Golden Tulip Bordeaux - Euratlantique

  13 Rue des Gamins - Bordeaux, Bordeaux, Gironde
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Bordeaux Sud ligger mindre än 3 km från Sacre Coeur kyrkan, Rue Sainte-Catherine och Place de la Bourse. Grand Théâtre Opéra National de Bordeaux ligger 3,4 km härifrån. Belcier spårvagnshållplats och Carle Vernet spårvagnshållplats ligger inom fem minuters gångavstånd.

   Novotel Nice Arenas Aeroport 872 kr
   Novotel Nice Arenas Aeroport

   Novotel Nice Arenas Aeroport

   455 Promenade Des Anglais, Nice, Alpes-Maritimes
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga hotell ligger nära flygplatsen i Nice, ungefär tre kilometer från Phoenix Park, Stade Charles-Ehrmann och CAP 3000 shoppingcenter. Base Nautiques strand och Allianz Riviera ligger dessutom mindre än en mil härifrån. Nice-St-Augustin Station ligger på 12 minuters gångavstånd och till St-Laurent-du-Var Station promenerar du på 23 minuter.

    Mercure Nice Promenade Des Anglais 913 kr
    Mercure Nice Promenade Des Anglais

    Mercure Nice Promenade Des Anglais

    2 Rue Halevy, Nice, Alpes-Maritimes
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell vid stranden ligger i Centrala Nice, nära Baie des Anges, Promenade des Anglais och Plage Bleue . Place Masséna och Nice Etoile shoppingcenter ligger också en kvarts promenad härifrån. Massena spårvagnshållplats ligger på 7 minuters gångavstånd och till Opera - Vieille Ville spårvagnshållplats promenerar du på 10 minuter.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i South of France

     Om du bestämt att South of France är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i South of France på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i South of France

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i South of France, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till South of France. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i South of France

     Väl framme i South of France väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i South of France. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i South of France att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma