Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Soraga hotell

Dependance Hotel Malder Hämta priser
Dependance Hotel Malder

Dependance Hotel Malder

Strada de Barbide 33, Soraga
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna lägenhet i Soraga ligger 3,7 km från Skidområdet Alpe Lusia och 3,8 km från QC Terme Dolomiti. San Nicolo-dalen och Ronchi–Valbona linbana ligger också 5 km härifrån.

  Wellness Hotel Dolomia Hämta priser
  Wellness Hotel Dolomia

  Wellness Hotel Dolomia

  Strada da Molin 2, Soraga, TN
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med spa i bergen ligger 3,6 km från QC Terme Dolomiti och 3,7 km från Skidområdet Alpe Lusia. San Nicolo-dalen och Ronchi–Valbona linbana ligger också 5 km härifrån.

   Hotel Miravalle Hämta priser
   Hotel Miravalle

   Hotel Miravalle

   STRADA DA PALUA, 3, Soraga, TN
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med spa i bergen ligger 3 km från Skidområdet Alpe Lusia och 4,3 km från QC Terme Dolomiti. Ronchi–Valbona linbana och San Nicolo-dalen ligger också 5 km härifrån.

    Park Hotel Avisio Hämta priser
    Park Hotel Avisio

    Park Hotel Avisio

    Stradon de Fascia, 8, Soraga, TN
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga hotell i bergen i Soraga ligger mindre än 5 km från Skidområdet Alpe Lusia och QC Terme Dolomiti. Ronchi–Valbona linbana och San Nicolo-dalen ligger också 5 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Soraga


     Du funderar alltså på att ta en semester i Soraga? Om du vill hitta ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 6 hotell och andra boendealternativ i Soraga.


     Topphotell och andra boendealternativ i Soraga


     Du kan enkelt hitta boende i Soraga med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna uppskattar följande hotell i Soraga, och bland annat deras gratis frukost:

     • Park Hotel Avisio
     • Hotel Rosalpina
     • Hotel Sayonara

     Gästerna brukar tycka om detta hotell i Soraga och bland annat poolen:

     • Park Hotel Avisio

     Gäster som bor på dessa hotell i Soraga brukar uppskatta fitnesscentret:

     • Hotel Rosalpina
     • Hotel Sayonara
     • Park Hotel Avisio

     Utforska Soraga


     I Soraga finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Soraga med omnejd:

     • Marmolada
     • San Pellegrino-sjön
     • Skidområdet Trevalli
     • Skyttegravar och monument över första världskriget
     • San Nicolo-dalen
     • Col Margherita linbana
     • Ronchi–Valbona linbana

     När du planerar resan till Soraga kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Bolzano (BZO). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Soraga?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Soraga, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Soraga brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är augusti och september, medan de torraste är januari och februari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 3°C under dagen och -6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 15°C under dagen och -3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 9 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 17°C under dagen och 5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 12 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 11°C under dagen och -4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Soraga är 31 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma