Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
17 juli - 19 juli

Sommekusten hotell

Hôtel La Terrasse 759 kr
Hôtel La Terrasse

Hôtel La Terrasse

1461 Avenue de la Plage, Fort-Mahon-Plage
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell vid stranden i Fort-Mahon-Plage ligger fem minuters promenad från Fort-Mahons strand, Norra stranden och Södra stranden. Belle Dune Golfklubb och Norra stranden ligger också 2 km härifrån.

  Le Cise, The Originals Relais (Relais du Silence) 1 303 kr
  Le Cise, The Originals Relais (Relais du Silence)

  Le Cise, The Originals Relais (Relais du Silence)

    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta familjevänliga hotell vid vattnet i Ault ligger mindre än 5 km från Plage de Mers-les-Bains , Mers les Bains ridskola och Musée Et Traditions Verrières. Mini-Golf Mers les Bains ligger 4,9 km härifrån.

   Hôtel Spa & Restaurant Les Saules 1 653 kr
   Hôtel Spa & Restaurant Les Saules

   Hôtel Spa & Restaurant Les Saules

   1075, rue des Forges, Favieres
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med spa i Favieres ligger 4,9 km från Plage du Phare och mindre än en mil från Baie de Somme och Crotoys strand. Norra stranden och Marais strand ligger också mindre än en mil härifrån.

    Mado 1 143 kr
    Mado

    Mado

      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell nära bukten ligger nära både Plage du Phare och Baie de Somme. Crotoys strand och Norra stranden ligger också tio minuter härifrån.

     Topperbjudanden på lyxhotell i Sommekusten

     Chateau De Noyelles Hämta priser
     Chateau De Noyelles

     Chateau De Noyelles

       
      0.0 av 5.0 Stjärnor

      Detta familjevänliga slott i Noyelles-sur-Mer ligger vid havet, 2,1 km från Baie de Somme, och mindre än två mil från Boucher de Perthes museum och Parc Ornithologique du Marquenterre. Mindre än tre mil härifrån hittar du dessutom Abé de Valloires och Belle Dune Golfklubb. Noyelles-sur-Mer station ligger bara 3 minuter härifrån till fots.

      Karta

      Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Sommekusten

      Om du bestämt att Sommekusten är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Sommekusten på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

      Planera resan till ditt hotell i Sommekusten

      MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Sommekusten, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Sommekusten. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

      Saker att göra nära ditt hotell i Sommekusten

      Väl framme i Sommekusten väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Sommekusten. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Sommekusten att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


      Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma