Reserestriktioner kan gälla för Indien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Billiga hotell i Solapur - 8 att välja från

Hotell

Kolla hotellpriser i Solapur

Solapur hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Solapur
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

När passar det bäst att utforska Solapur?

Om du funderar på när det är bäst att besöka Solapur, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Solapur brukar vara maj och april, och de kallaste december och januari. De regnigaste månaderna är september och augusti, medan de torraste är januari och december.

Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 39°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 0 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 41°C under dagen och 23°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 146 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 451 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 16°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 124 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Solapur är 721 millimeter.