Reserestriktioner kan gälla för Vietnam, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Billiga hotell i Soc Trang - 1 att välja från

Hotell från 173 kr

Kolla hotellpriser i Soc Trang

Soc Trang hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Soc Trang
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

När passar det bäst att utforska Soc Trang?

Om du funderar på när det är bäst att åka till Soc Trang, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Soc Trang brukar vara april och mars, och de kallaste januari och december.

Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 34°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 0 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 35°C under dagen och 24°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 0 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 23°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Soc Trang är 0 millimeter.