Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 juli - 12 juli

Smøla hotell

Eco Camp Norway 966 kr
Eco Camp Norway

Eco Camp Norway

   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga vandrarhem vid havet ligger 45,2 km från Kirkelandet Kirke.

  Havkroa 1 219 kr
  Havkroa

  Havkroa

    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Smøla ligger tio minuters promenad från Smøla museum och Haugjegla Lighthouse. Smølasenteret Mall ligger 10,5 km härifrån.

   Veiholmen Brygge Hämta priser
   Veiholmen Brygge

   Veiholmen Brygge

     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell vid vattnet ligger fem minuters promenad från Smøla museum och Haugjegla Lighthouse. Smølasenteret Mall ligger 10,3 km härifrån.

    Quality Hotel Grand Kristiansund Hämta priser
    Quality Hotel Grand Kristiansund

    Quality Hotel Grand Kristiansund

    Bernstorffstredet 1, Kristiansund
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med golfbana i centrala Kristiansund ligger tio minuters promenad från Klippfiskkjerringa-statyn och Kirkelandet Kirke. Mellemvaerftet gamla varvsmuseet och Atlanterhavsbadet Indoor Water Park ligger dessutom 2 km härifrån.

     Karta

     Utforska Smola


     I Smola finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Smola med omnejd:

     • Atlanten Stadion
     • Mellemvaerftet gamla varvsmuseet

     När du förebereder din resa till Smola kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Kristiansund (KSU-Kvernberget). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Smola?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Smola, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Smola brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är januari och september, medan de torraste är maj och juni.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 6°C under dagen och -1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 10 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 15°C under dagen och 1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 4 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 17°C under dagen och 7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 12°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Smola är 30 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma