Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Skowhegan hotell

The Towne Motel Hämta priser
The Towne Motel

The Towne Motel

172 Madison Ave, Skowhegan, ME
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta motell i Skowhegan ligger 0,9 km från Skowhegan State Fairgrounds och mindre än tre mil från Waterville Opera House och Great Moose Lake. Redington Museum och Colby College ligger också mindre än tre mil härifrån.

  Hampton Inn Waterville 1 627 kr
  Hampton Inn Waterville

  Hampton Inn Waterville

  425 Kennedy Memorial Dr, Waterville, ME
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i affärskvarteren ligger mindre än 5 km från Colby College, Thomas College och Redington Museum. Waterville Opera House och Belgrade Lakes Chain ligger också 5 km härifrån.

   Best Western Plus Waterville Grand Hotel 1 573 kr
   Best Western Plus Waterville Grand Hotel

   Best Western Plus Waterville Grand Hotel

   375 Main Street, Waterville, ME
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Waterville ligger mindre än 5 km från Waterville Opera House, Redington Museum och Colby College. Fort Halifax ligger 4 km härifrån.

    Fireside Inn & Suites Waterville 1 348 kr
    Fireside Inn & Suites Waterville

    Fireside Inn & Suites Waterville

    376 Main Street, Waterville, ME
      
     2.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i ett shoppingområde ligger mindre än 5 km från Waterville Opera House, Redington Museum och Colby College. Fort Halifax ligger 3,9 km härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Skowhegan


     Det är busenkelt att hitta boende i Skowhegan med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna uppskattar detta boende i Skowhegan och nämner ofta deras gratis frukost:

     • The Towne Motel

     Gästerna brukar gilla detta hotell i Skowhegan och i synnerhet poolen:

     • The Towne Motel

     Utforska Skowhegan


     I Skowhegan finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Skowhegan med omnejd:

     • Skowhegan State Fairgrounds
     • Colby College
     • JW Parks golfbana
     • Waterville Opera House
     • Redington Museum
     • Fort Halifax
     • Thomas College

     När du planerar resan till Skowhegan kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Waterville, ME (WVL-Robert Lafleur). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Skowhegan?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Skowhegan, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Skowhegan brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är oktober och november, medan de torraste är februari och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 8°C under dagen och -14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 219 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och -3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 286 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 274 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och -12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 307 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Skowhegan är 1086 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma