Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
27 nov. - 29 nov.

Skála Foúrkas hotell

Skala Fourkas Holiday Homes Hämta priser
Skala Fourkas Holiday Homes

Skala Fourkas Holiday Homes

Skala Fourkas, Kassandra, East Macedonia and Thrace
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna semesterbostad ståtar med ett läge nära stranden och ligger mindre än en mil från Possidi Cape, Siviris strand och Elani Beach. Kalithea Beach och Chaniotis Beach (strand) ligger också mindre än två mil härifrån.

  Greek Pride Seafront Hotel Hämta priser
  Greek Pride Seafront Hotel

  Greek Pride Seafront Hotel

  Skala Fourkas, Halkidiki, Kassandra, Central Macedonia
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Kassandra ligger mindre än en mil från Possidi Cape, Siviris strand och Elani Beach. Kalithea Beach och Chaniotis Beach (strand) ligger också mindre än två mil härifrån.

   Molos Apartments Hämta priser
   Molos Apartments

   Molos Apartments

   FOURKA, Kassandra, Central Macedonia
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet i Kassandra ligger mindre än en mil från Siviris strand, Possidi Cape och Elani Beach. Kalithea Beach och Chaniotis Beach (strand) ligger också mindre än två mil härifrån.

    Fourkas Sunshine Houses Hämta priser
    Fourkas Sunshine Houses

    Fourkas Sunshine Houses

    Eparchiaki Odos Paliouriou-Afitou, Kassandra
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna semesterbostad ståtar med ett läge nära stranden och ligger mindre än en mil från Possidi Cape, Siviris strand och Elani Beach. Kalithea Beach och Chaniotis Beach (strand) ligger också mindre än två mil härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Skála Foúrkas

     Om du bestämt att Skála Foúrkas är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Skála Foúrkas på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Skála Foúrkas

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Skála Foúrkas, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Skála Foúrkas. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Skála Foúrkas

     Väl framme i Skála Foúrkas väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Skála Foúrkas. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Skála Foúrkas att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma