Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
29 maj - 31 maj
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Sisian hotell

Harsnadzor Eco Resort 318 kr
Harsnadzor Eco Resort

Harsnadzor Eco Resort

Syunik Region, Halidzor
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna stuga i Halidzor ligger 0,8 km från Klocktorn och mindre än 5 km från Tsakutas kyrka och Djävulsbron. Tatevi Anapat ligger 4,8 km härifrån.

  Aspet Hämta priser
  Aspet

  Aspet

  18 Street, 24 House, Tatev, Syunik
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta pensionat i Tatev ligger mindre än 2 km från Sankta Minas kyrka och Tatev-klostret.

   RubinHotel Hämta priser
   RubinHotel

   RubinHotel

   Mashtots 120/1, Goris, Syunik
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Goris ligger mindre än tre mil från Klocktorn, Tatevi Anapat och Tsakutas kyrka. Djävulsbron och Wings of Tatev ligger också mindre än fyra mil härifrån.

    Lara Hotel 403 kr
    Lara Hotel

    Lara Hotel

    Kristaphori 21, Kristaphori 24, Goris, Syunik
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Goris ligger mindre än tre mil från Klocktorn, Tatevi Anapat och Tsakutas kyrka. Djävulsbron och Wings of Tatev ligger mindre än fyra mil härifrån.

     Karta

     Utforska Sisian


     I Sisian finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Sisian med omnejd:

     • Sankta Minas kyrka
     • Djävulsbron
     • Tsakutas kyrka
     • Wings of Tatev

     När passar det bäst att utforska Sisian?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Sisian, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Sisian brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är april och mars, medan de torraste är september och augusti.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 13°C under dagen och -7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 99 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 107 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 11°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och -5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 85 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Sisian är 291 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma