Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
6 nov. - 8 nov.

Singakerta hotell

SereS Springs Resort & Spa Singakerta 912 kr
SereS Springs Resort & Spa Singakerta

SereS Springs Resort & Spa Singakerta

Banjar Jukut Paku Singakerta, Ubud
   
  5.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell i Ubud ligger vid floden, mindre än 3 km från Candi Tebing Jukut Paku och Ubuds apskog. Ubuds traditionella konstmarknad och Bali Zoo ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

  The Westin Resort & Spa Ubud, Bali 809 kr
  The Westin Resort & Spa Ubud, Bali

  The Westin Resort & Spa Ubud, Bali

  Jl. Lod Tunduh, Br. Kengetan, Desa Singakerta, Ubud, Bali
    
   5.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta familjevänliga hotell i Ubud ligger i ett historiskt område, endast 4 km från Ubuds apskog, och mindre än en mil från Ubuds traditionella konstmarknad och Ubuds kungliga palats. Balis fågelpark och Campuhan Ridge Walk ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

   Tanadewa Resorts & Spa Ubud Hämta priser
   Tanadewa Resorts & Spa Ubud

   Tanadewa Resorts & Spa Ubud

   Jl. Padang Getas, Banjar Kengetan, Desa Singakerta, Ubud, Bali
     
    4.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i lyxstil nära flygplatsen ligger 3,7 km från Pura Dalem Agung Padangtegal och 3,7 km från Ubuds apskog. Agung Rai konstmuseum och Agung Rais konstmuseum ligger också 5 km härifrån.

    Villa Mandi Hämta priser
    Villa Mandi

    Villa Mandi

    Jalan Katik Lantang, Ubud, Bali
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Ubud ligger mindre än 3 km från Blanco Museum, Campuhan Ridge Walk och Ubuds kungliga palats. Ubuds apskog och Ubuds traditionella konstmarknad ligger också 5 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Singakerta

     Om du bestämt att Singakerta är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Singakerta på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Singakerta

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Singakerta, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Singakerta. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Singakerta

     Väl framme i Singakerta väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Singakerta. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Singakerta att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma