Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
30 okt. - 1 nov.
Nästa helg
6 nov. - 8 nov.

Sidi Fredj hotell

Manaret Kerkennah Hämta priser
Manaret Kerkennah

Manaret Kerkennah

Borrouss Ouled Kacem, Sidi Fredj
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta pensionat i centrala Sidi Fredj ligger 7,3 km från Borj el-Hissars fästning och 18,5 km från Sidi Youssef Marina. Sfax kasbah och Stade Taieb M'hiri ligger också mindre än fem mil härifrån.

  Gorgeous Villa Sfax Hämta priser
  Gorgeous Villa Sfax

  Gorgeous Villa Sfax

  Route Sidimansour Km 9, Angle Rue, Oasis Matmata Et Rue Oasis Ksar Ghilane, Sfax, Sfax
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna villa i Sfax ligger mindre än 15 km från Sfax arkeologiska museum, Sfax kasbah och Stade Taieb M'hiri. Sidi Youssef Marina ligger 32,1 km härifrån.

   Dar Arous Hämta priser
   Dar Arous

   Dar Arous

     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna villa i Alataya ligger 15,2 km från Borj el-Hissars fästning och 33,4 km från Sidi Youssef Marina.

    Karta

    Topphotell och andra boendealternativ i Sidi Fredj


    Du kan enkelt hitta boende i Sidi Fredj med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


    Gästerna uppskattar detta boende i Sidi Fredj och särskilt deras gratis frukost:

    • Manaret Kerkennah

    Utforska Sidi Fredj


    I Sidi Fredj finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Sidi Fredj med omnejd:

    • Borj el-Hissars fästning
    • Kerkennahöarna
    • Sidi Youssef Marina

    När du planerar resan till Sidi Fredj kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Sfax (SFA-Thyna). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


    När passar det bäst att utforska Sidi Fredj?


    Om du funderar på när det är bäst att åka till Sidi Fredj, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Sidi Fredj brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och december. De regnigaste månaderna är november och januari, medan de torraste är november och januari.


    Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

    • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 20°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
    • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
    • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 19°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 2 millimeter.
    • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 3 millimeter.
    • Snittet för den årliga nederbörden i Sidi Fredj är 11 millimeter.

    Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma