Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Siderópolis hotell

Rio do Rastro Eco Resort Hämta priser
Rio do Rastro Eco Resort

Rio do Rastro Eco Resort

SC 438, km 130, Bom Jardim da Serra
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i bergen ligger 2,4 km från Serra do Rio do Rastro.

  Bormon Hotel 415 kr
  Bormon Hotel

  Bormon Hotel

    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Nova Veneza ligger mindre än två mil från Centennial parken, Congress Square och Nationalparken. Morro dos Conventos ligger 46,8 km härifrån.

   Interclass Hotel Criciúma 327 kr
   Interclass Hotel Criciúma

   Interclass Hotel Criciúma

   Avenida Centeario, 3001, Colonia Centro, Criciuma, Santa Catarina
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Centro ligger mindre än 2 km från Congress Square och Centennial parken. Nationalparken ligger 2,8 km härifrån.

    Chalé na Serra Hämta priser
    Chalé na Serra

    Chalé na Serra

    Rodovia BJS 050, Caminho para o sítio Carijó, Bom Jardim da Serra
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna semesterbostad i Bom Jardim da Serra ligger 17,5 km från Serra do Rio do Rastro och 47 km från Parque Nacional da Uva.

     Karta

     Utforska Siderópolis


     I Siderópolis finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Siderópolis med omnejd:

     • Congress Square
     • Centennial parken
     • Nationalparken
     • Serra do Rio do Rastro

     När du planerar din resa till Siderópolis kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Criciuma (CCM-Diomicio Freitas). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Siderópolis?


     Om du undrar när det är bäst att resa till Siderópolis, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Siderópolis brukar vara januari och februari, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är februari och mars, medan de torraste är augusti och april.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 29°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 13 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 13°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 6 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 23°C under dagen och 11°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 15°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Siderópolis är 41 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma