Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
7 aug. - 9 aug.
Nästa helg
14 aug. - 16 aug.

Senglea hotell

Cugo Gran Macina Grand Harbour 2 026 kr
Cugo Gran Macina Grand Harbour

Cugo Gran Macina Grand Harbour

   
  5.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i lyxstil ligger i Senglea, en kvarts promenad från Grand Harbour, Inquisitor's Palace och Maltas krigsmuseum. Maltas sjöfartsmuseum och Norman-huset ligger dessutom 2 km härifrån.

  55 Senglea Hämta priser
  55 Senglea

  55 Senglea

    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet i centrala Senglea ligger mindre än 2 km från Maltas krigsmuseum och Grand Harbour. Inquisitor's Palace och Maltas sjöfartsmuseum ligger också 2 km härifrån.

   Sally Port Senglea 1 327 kr
   Sally Port Senglea

   Sally Port Senglea

     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta pensionat ligger nära flygplatsen, endast 2 km från Ġnien il-Gardjola, Vittoriosas yachtmarina och Fort St. Angelo. Mindre än 15 km härifrån hittar du Kungliga operahuset och Fort Saint Elmo.

    The Snop House 1 152 kr
    The Snop House

    The Snop House

      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta boende i Senglea ligger mindre än 2 km från Maltas krigsmuseum och Grand Harbour. Inquisitor's Palace och Maltas sjöfartsmuseum ligger också en kvarts promenad härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Isla


     Du funderar alltså på att resa till Isla? Om du vill hitta ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 11 hotell och andra sorters boenden i Isla.


     Topphotell och andra boendealternativ i Isla


     Det är lätt att hitta boende i Isla med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna uppskattar detta boende i Isla och deras gratis frukost:

     • 52 Sirena

     Utforska Isla


     I Isla finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Isla med omnejd:

     • Grand Harbour
     • Ġnien il-Gardjola
     • Mediterranean Conference Centre
     • Fort Saint Elmo
     • Blue Grotto
     • Hagar Qim
     • Mnajdra Megalithic Temples

     När du planerar resan till Isla kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Luqa (MLA-Malta Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Isla?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Isla, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Isla brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är december och januari, medan de torraste är juni och augusti.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 17°C under dagen och 10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 190 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 31 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 30 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 110 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Isla är 361 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma