Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Senaru hotell

Pearl of Trawangan 840 kr
Pearl of Trawangan

Pearl of Trawangan

West Nusa Tenggara, Gili Trawangan, Gili Trawangan
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell på stranden i Gili Trawangan ligger mindre än 5 km från Gili Trawangans sköldpaddsreservat och Gili Menos sköldpaddsreservat.

  Aston Sunset Beach Resort - Gili Trawangan 510 kr
  Aston Sunset Beach Resort - Gili Trawangan

  Aston Sunset Beach Resort - Gili Trawangan

  Gili Trawangan Island, Gili Indah, Gili Trawangan, Gili Trawangan
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna resort på stranden i Gili Trawangan ligger 1,9 km från Gili Trawangans berg och 2,3 km från Gili Trawangan hamn. Gili Trawangans offentliga hamns biljettkontor och Gili Trawangans sköldpaddsreservat ligger också 3 km härifrån.

   Vila Ombak Hotel 793 kr
   Vila Ombak Hotel

   Vila Ombak Hotel

   Gili Trawangan Island, Gili Trawangan, Gili Trawangan
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna resort vid stranden ligger vid strandpromenaden i Gili Trawangan, mindre än 2 km från Gili Trawangans offentliga hamns biljettkontor och Gili Trawangan hamn. Gili Trawangans sköldpaddsreservat och Gili Trawangans berg ligger också en kvarts promenad härifrån.

    AVIA Villa Resort 523 kr
    AVIA Villa Resort

    AVIA Villa Resort

    Jalan Sunset Beach, Gili Islands, Lombok, Gili Meno
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell på stranden i Gili Meno ligger 1 km från Gili Meno och 4,9 km från Gili Trawangan hamn. Meno Walls dykplats och Gili Menos sköldpaddsreservat ligger också en kvarts promenad härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Senaru


     Det är defintivt värt att besöka Senaru, men om du inte hittar något boende och letar efter andra alternativ, kan denna närbelägna stad vara bra att ha i åtanke.

     • 5 hotell i Senaru

     Utforska Senaru


     I Senaru finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Senaru med omnejd:

     • Sindang Gila Waterfall
     • Sendang Gile and Tiu Kelep Waterfall
     • Oldest Mosque in Lombok
     • Gunung Rinjani National Park
     • Rinjani
     • Lombok Elephant Park
     • Sire Beach Golf Club

     När du planerar resan till Senaru kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Lombok (LOP-Lombok Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Senaru?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Senaru, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Senaru brukar vara oktober och november, och de kallaste augusti och juli. De regnigaste månaderna är januari och februari, medan de torraste är september och augusti.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 20 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 10 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 30°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 2 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 22°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Senaru är 43 millimeter.

     Nya recensioner av hotell i Senaru av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma