Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Billiga hotell i Sape - 31 att välja från

Hotell från 238 kr

Kolla hotellpriser i Sape

Sape hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Sape
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

När passar det bäst att utforska Sape?

Om du funderar på när det är bäst att åka till Sape, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Sape brukar vara mars och januari, och de kallaste augusti och juli. De regnigaste månaderna är mars och april, medan de torraste är oktober och september.

Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 12 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 20°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 14 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Sape är 42 millimeter.