Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.
Nästa helg
11 dec. - 13 dec.

Santo Antônio hotell

Pousada Pedra Grande 520 kr
Pousada Pedra Grande

Pousada Pedra Grande

Alameda Bambu, 25 Vila Rural Holandesa, Zona Rural, Serra de Sao Bento, RN
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta vandrarhem ligger i Serra de Sao Bento.

  OYO Hotel Casa Grande Hämta priser
  OYO Hotel Casa Grande

  OYO Hotel Casa Grande

  BR-101 - Vila Helena, Goianinha, RN
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Goianinha ligger 17,6 km från Nossa Senhora Aparecida kapell och mindre än tre mil från Pipa strand och Guarairas-stranden. Tibau do Sul-stranden och Giz strand ligger också mindre än tre mil härifrån.

   Pousada e Restaurante Manaim Hämta priser
   Pousada e Restaurante Manaim

   Pousada e Restaurante Manaim

   Avenida Celso Lisboa 1661, Passa e Fica, State of Rio Grande do Norte
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta vandrarhem i Passa e Fica ligger mindre än fem mil från Praça Epitácio Pessoa, Nossa Senhora do Livramento-kyrkan och Escola Estadual José Rocha Sobrinho.

    Karta

    Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Santo Antônio

    Om du bestämt att Santo Antônio är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Santo Antônio på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

    Planera resan till ditt hotell i Santo Antônio

    MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Santo Antônio, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Santo Antônio. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

    Saker att göra nära ditt hotell i Santo Antônio

    Väl framme i Santo Antônio väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Santo Antônio. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Santo Antônio att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


    Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma