Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
21 feb. - 23 feb.
Nästa helg
28 feb. - 1 mars

Santo Amaro hotell

Ibis Feira De Santana 318 kr
Ibis Feira De Santana

Ibis Feira De Santana

   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Santana ligger tio minuters promenad från Boulevard Shopping och Museu Parque do Saber. Raimundo de Oliveiras museum för nutida konst och Museo de Arte Contemporáneo ligger också 3 km härifrån.

  OYO Praia Hotel Recanto do Tomé 231 kr
  OYO Praia Hotel Recanto do Tomé

  OYO Praia Hotel Recanto do Tomé

  R. São José de Inema, São Tomé de Paripe, Salvador, BA
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta vandrarhem i São Tomé de Paripe ligger 0,5 km från Baía de Todos os Santos och mindre än 25 km från Salvadors lantbruksutställningspark och Iguatemi shoppingcenter. Boa Viagem-stranden och Jungfru Maria av Monte Serrat-fortet ligger också mindre än 25 km härifrån.

   Hotel Fazenda Recanto 509 kr
   Hotel Fazenda Recanto

   Hotel Fazenda Recanto

   Estrada de Salinas da Margarida KM08, Jaguaripe
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell har direkt tillgång till stranden i Jaguaripe och ligger ungefär fem mil från Nosso Senhor de Vera Cruz ruiner, Bica Fountain och Piedade Church.

    Pousada Tropicália 493 kr
    Pousada Tropicália

    Pousada Tropicália

    Avenida Beira Mar 2048 - Ponta De Areia, Itaparica, BA
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta vandrarhem vid stranden i Itaparica ligger mindre än 5 km från Baía de Todos os Santos, Bica Fountain och Piedade Church. Sao Lourencos fästning ligger 4,9 km härifrån.

     Karta

     Utforska Santo Amaro


     I Santo Amaro finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Santo Amaro med omnejd:

     • Dona Cano-teatern
     • Hansen Bahia-museet
     • Praça da Aclamação
     • Dannemann-cigarrfabriken
     • Ilha dos Frades

     När du planerar din resa till Santo Amaro kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Salvador (SSA-Dep. L. E. Magalh. Intl.). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Santo Amaro?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Santo Amaro, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Santo Amaro brukar vara februari och mars, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är maj och april, medan de torraste är oktober och februari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 23°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 243 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 725 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 390 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 319 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Santo Amaro ligger på 1677 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma