Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Santander hotell

Eden Resort 669 kr
Eden Resort

Eden Resort

Liloan, Santander, Cebu
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Eden Resort är en resort med direkt tillgång till stranden i Santander och ligger mindre än en mil från Sumilon Island , Sumilon Sand Bar och Stranden på Sumilon Island. Hamnen på Sumilon Island och Aguinid Falls Eco Adventure Park ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Santander Pebbles Beach Resort 413 kr
  Santander Pebbles Beach Resort

  Santander Pebbles Beach Resort

  Liloan, Santander, Cebu
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta pensionat vid stranden ligger i ett historiskt område i Santander, mindre än en mil från Sumilon Island , Sumilon Sand Bar och Stranden på Sumilon Island. Hamnen på Sumilon Island och Aguinid Falls Eco Adventure Park ligger också mindre än 15 km härifrån.

   Emoha Dive Resort Hämta priser
   Emoha Dive Resort

   Emoha Dive Resort

   KM 138 National Road, Canlumacad, Santander, Cebu
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell ligger på stranden, endast 9,7 km från Aguinid Falls Eco Adventure Park och mindre än två mil från Sumilon Island och Tumalogs vattenfall. Rizal Boulevard och Red Rock Hot Spring ligger mindre än fyra mil härifrån.

    D' Avila's Horizon South Hämta priser
    D' Avila's Horizon South

    D' Avila's Horizon South

    Liloan, Santander Cebu, Santander, Vll
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell ligger vid stranden i Santander, mindre än en mil från Sumilon Island , Sumilon Sand Bar och Stranden på Sumilon Island. Hamnen på Sumilon Island och Aguinid Falls Eco Adventure Park ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Santander


     Du tänker alltså semestra i Santander? Om du vill ha ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 7 hotell och andra sorters boenden i Santander.


     Topphotell och andra boendealternativ i Santander


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Santander med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna uppskattar dessa hotell i Santander, och bland annat deras gratis frukost:

     • Eden Resort
     • The Farm Resort
     • Santander Pebbles Beach Resort

     Dessa hotell i Santander får bra betyg av gästerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • Eden Resort
     • Noblesse Resort
     • Santander Pebbles Beach Resort

     Utforska Santander


     I Santander finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Santander med omnejd:

     • Sumilon Sand Bar
     • Tumalogs vattenfall
     • Sumilon Island
     • Hamnen på Sumilon Island
     • Stranden på Sumilon Island
     • Aguinid Falls Eco Adventure Park
     • Binalayan Falls

     När du planerar resan till Santander kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Dumaguete (DGT). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Santander?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Santander, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Santander brukar vara maj och april, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och september, medan de torraste är januari och februari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 32°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 25°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 11 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 25°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 17 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 24°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 13 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Santander ligger på 50 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma