Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Santa Rita hotell

Tambaú Hotel 453 kr
Tambaú Hotel

Tambaú Hotel

Av. Almirante Tamandaré, 229, Joao Pessoa, PB
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell på stranden i Tambau ligger fem minuters promenad från Picaozinho-stranden och Praia de Tambaú. Praia de Manaíra och Praia de Cabo Branco ligger också en kvarts promenad härifrån.

  Residencial Solar Tambaú 358 kr
  Residencial Solar Tambaú

  Residencial Solar Tambaú

  Avenida Antonio Lira 751, Joao Pessoa, PB
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet vid stranden i Tambau ligger mindre än en mil från Cabo Brancos fyr, Cabo Brancos konst- och vetenskapcenter och Mercado Central. Mindre än 15 km härifrån hittar du Praia do Jacaré och Sol-stranden.

   Intercity João Pessoa Hämta priser
   Intercity João Pessoa

   Intercity João Pessoa

   João Maurío, 1185, Praia de Manaíra, Joao Pessoa, PB
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell på stranden i Manaira ligger en kvarts promenad från MAG Shopping och Praia de Tambaú. Praia de Manaíra och Picaozinho-stranden ligger också 2 km härifrån.

    Littoral Hotel Hämta priser
    Littoral Hotel

    Littoral Hotel

    Avenida Cabo Branco 2172, Praia de Cabo Branco, Joao Pessoa, PB
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell vid stranden i Cabo Branco ligger en kvarts promenad från Praia de Cabo Branco och Praia de Tambaú. Fundação Casa de José Américo och Picaozinho-stranden ligger också 2 km härifrån.

     Karta

     Utforska Santa Rita


     I Santa Rita finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Santa Rita med omnejd:

     • Praia do Jacaré
     • Cabo Brancos konst- och vetenskapcenter
     • Sao Pedro Goncalves kyrka
     • Praça Antenor Navarro
     • Teatro Santa Rosa
     • Gunpowder House
     • Mosteiro de São Bento

     När du planerar resan till Santa Rita kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Joao Pessoa (JPA-Presidente Castro Pinto Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Santa Rita?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Santa Rita, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Santa Rita brukar vara februari och mars, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är mars och april, medan de torraste är oktober och september.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 12 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 20°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 14 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Santa Rita är 42 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma