Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
3 apr. - 5 apr.
Nästa helg
10 apr. - 12 apr.

Santa Rita de Jacutinga hotell

Pousada O Meu Canto 300 kr
Pousada O Meu Canto

Pousada O Meu Canto

Praca Jose Marinho de Araujo, 71, Bairro Rosário, Santa Rita de Jacutinga, Minas Gerais
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta vandrarhem i Santa Rita de Jacutinga ligger Vale do Paraíba och mindre än fyra mil från Museu Nelson Gonçalves och Museu Serenata e Serenade.

  Pousada Jacutinga Hämta priser
  Pousada Jacutinga

  Pousada Jacutinga

  Estrada do Cruzeiro, km 1, Santa Rita de Jacutinga, Minas Gerais
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta vandrarhem i Santa Rita de Jacutinga ligger Vale do Paraíba och mindre än fyra mil från Museu Nelson Gonçalves och Museu Serenata e Serenade. Bocaina de Minas-kyrkan ligger 50,4 km härifrån.

   Pousada Iasbeck Hämta priser
   Pousada Iasbeck

   Pousada Iasbeck

   R. Cardoso de Abreu 46, Santa Rita de Jacutinga, MG
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta vandrarhem i Santa Rita de Jacutinga ligger Vale do Paraíba och mindre än fyra mil från Museu Nelson Gonçalves och Museu Serenata e Serenade. Bocaina de Minas-kyrkan ligger 49,4 km härifrån.

    Repousada Chalés 434 kr
    Repousada Chalés

    Repousada Chalés

    34 LMG-871, Conceicao do Ibitipoca, MG
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta vandrarhem i Conceicao do Ibitipoca ligger 0,6 km från Conceição do Ibitipocas kyrka och mindre än en mil från Macacos-vattenfallet och Parque Estadual do Ibitipoca. Gruta dos Moreiras ligger 13,9 km härifrån.

     Karta

     Utforska Santa Rita de Jacutinga


     I Santa Rita de Jacutinga finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Santa Rita de Jacutinga med omnejd:

     • Museu Serenata e Serenade
     • Museu Nelson Gonçalves

     När du förebereder din resa till Santa Rita de Jacutinga kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Resende (REZ). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Santa Rita de Jacutinga?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Santa Rita de Jacutinga, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Santa Rita de Jacutinga brukar vara februari och mars, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är januari och december, medan de torraste är augusti och juni.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 27°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 525 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 16°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 285 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 23°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 225 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 404 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Santa Rita de Jacutinga ligger på 1439 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma