Billiga hotell i San Luis Rio Colorado - 8 att välja från

Hotell

Kolla hotellpriser i San Luis Rio Colorado

San Luis Rio Colorado hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i San Luis Rio Colorado
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Topphotell och andra boendealternativ i San Luis Rio Colorado

Det går lätt att hitta boende i San Luis Rio Colorado med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.

Gästerna brukar tycka om detta hotell i San Luis Rio Colorado och bland annat poolen:

  • Hotel Araiza San Luis

Gäster som bor på detta hotell i San Luis Rio Colorado brukar gilla fitnesscentret:

  • Hotel Araiza San Luis

Utforska San Luis Rio Colorado

I San Luis Rio Colorado finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i San Luis Rio Colorado med omnejd:

  • Bosque de la Ciudad
  • Unidad Deportiva Juan Antonio Ramírez Medrano
  • Garita Entrance to Mexico

När du planerar resan till San Luis Rio Colorado kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Yuma, AZ (YUM-Yuma Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.

När passar det bäst att utforska San Luis Rio Colorado?

Om du funderar på när det är bäst att åka till San Luis Rio Colorado, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i San Luis Rio Colorado brukar vara juli och augusti, och de kallaste december och januari. De regnigaste månaderna är december och augusti, medan de torraste är mars och januari.

Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 29°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 14 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 42°C under dagen och 13°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 0 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 42°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 13 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 36°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i San Luis Rio Colorado är 38 millimeter.