Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
23 okt. - 25 okt.
Nästa helg
30 okt. - 1 nov.

San Juan de los Lagos hotell

Hotel Casa de los Angeles Hämta priser
Hotel Casa de los Angeles

Hotel Casa de los Angeles

49 Calle Independencia Centro, San Juan de los Lagos, JAL
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i San Juan de los Lagos ligger nära San Juan de los Lagos katedral och Monumento a la Independencia. San Pedro Esqueda-templet och San Juan de los Lagos Parque Municipal ligger dessutom 2 km härifrån.

  Gold Palace Hotel Hämta priser
  Gold Palace Hotel

  Gold Palace Hotel

  Independencia #31 B, Jalisco, Mexico, San Juan de los Lagos, JAL
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell ligger i San Juan de los Lagos, 0,2 km från San Juan de los Lagos katedral.

   HOTEL DIANA Hämta priser
   HOTEL DIANA

   HOTEL DIANA

   José López Lara 6, Colonia Centro, San Juan de los Lagos, JAL
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i San Juan de los Lagos ligger nära Monumento a la Independencia och San Juan de los Lagos katedral. San Pedro Esqueda-templet och San Juan de los Lagos Parque Municipal ligger också 2 km härifrån.

    Hotel Posada Ruisenor Hämta priser
    Hotel Posada Ruisenor

    Hotel Posada Ruisenor

    Rita Perez de Moreno, 14, San Juan de los Lagos, JAL
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i San Juan de los Lagos ligger mindre än 2 km från Monumento a la Independencia och San Juan de los Lagos katedral. San Pedro Esqueda-templet och San Juan de los Lagos Parque Municipal ligger också 2 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i San Juan de los Lagos


     Du funderar alltså på att resa till San Juan de los Lagos? Om du vill hitta ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 20 hotell och andra boendealternativ i San Juan de los Lagos.


     Topphotell och andra boendealternativ i San Juan de los Lagos


     Det går lätt att hitta boende i San Juan de los Lagos med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna tycker om detta boende i San Juan de los Lagos och särskilt deras gratis frukost:

     • Royal Aqua Luxury Hotel & Spa

     Dessa hotell i San Juan de los Lagos rankas högt av resenärerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • Feria Jalisciense
     • Royal Aqua Luxury Hotel & Spa

     Utforska San Juan de los Lagos


     I San Juan de los Lagos finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i San Juan de los Lagos med omnejd:

     • San Pedro Esqueda-templet
     • San Juan de los Lagos Parque Municipal
     • San Juan de los Lagos katedral
     • Monumento a la Independencia

     När du förebereder din resa till San Juan de los Lagos kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Aguascalientes, Aguascalientes (AGU-Licenciado Jesus Teran Peredo Intl.). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska San Juan de los Lagos?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka San Juan de los Lagos, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i San Juan de los Lagos brukar vara maj och april, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är augusti och juni, medan de torraste är december och mars.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 27°C under dagen och 5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 113 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 345 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 25°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 365 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 194 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i San Juan de los Lagos är 1017 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma