Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
27 nov. - 29 nov.
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

San Giovanni di Fassa hotell

Residence La Zondra - Near QC Terme Dolomiti Hämta priser
Residence La Zondra - Near QC Terme Dolomiti

Residence La Zondra - Near QC Terme Dolomiti

   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna lägenhet i bergen ligger 1,4 km från San Nicolo-dalen och 2,2 km från QC Terme Dolomiti. Mindre än 15 km härifrån hittar du Durondalen och Marmolada.

  X Alp Hotel 1 184 kr
  X Alp Hotel

  X Alp Hotel

    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell på landet ligger mindre än 2 km från San Nicolo-dalen och QC Terme Dolomiti. Pozza-Buffaures linbana ligger 1,5 km härifrån.

   Hotel Europa Hämta priser
   Hotel Europa

   Hotel Europa

     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i San Giovanni di Fassa ligger mindre än 2 km från San Nicolo-dalen och QC Terme Dolomiti. Pozza-Buffaures linbana ligger 1,4 km härifrån.

    Hotel Arnika 4 565 kr
    Hotel Arnika

    Hotel Arnika

      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med spa i San Giovanni di Fassa ligger mindre än 2 km från Pozza-Buffaures linbana och QC Terme Dolomiti. San Nicolo-dalen ligger 1,4 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i San Giovanni di Fassa

     Om du bestämt att San Giovanni di Fassa är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i San Giovanni di Fassa på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i San Giovanni di Fassa

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i San Giovanni di Fassa, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till San Giovanni di Fassa. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i San Giovanni di Fassa

     Väl framme i San Giovanni di Fassa väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i San Giovanni di Fassa. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i San Giovanni di Fassa att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma