Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Samae San Island hotell

Mövenpick Siam Hotel Na Jomtien Pattaya 1 304 kr
Mövenpick Siam Hotel Na Jomtien Pattaya

Mövenpick Siam Hotel Na Jomtien Pattaya

55 Moo 2, Na Jomtien, Sattahip, Chonburi
   
  5.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell ligger vid stranden i Na Chom Thian, fem kilometer från Mimosa Pattaya (shoppingområde), Alangkarns teater och Pattayas flytande marknad. Love Art Park och Pattaya Dolphin World ligger dessutom mindre än en mil härifrån. Sattahip Ban Huai Kwang station ligger på 27 minuters gångavstånd.

  Ravindra Beach Resort And Spa 888 kr
  Ravindra Beach Resort And Spa

  Ravindra Beach Resort And Spa

  246 Moo 4, Sukhumvit Road, km 157, Na Jomtien, Sattahip, Chonburi
    
   5.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna resort på stranden i Na Chom Thian ligger 1,1 km från Mimosa Pattaya (shoppingområde) och 4,3 km från Pattayas flytande marknad. Ban Amphurs strand och Alangkarns teater ligger också 3 km härifrån. Sattahip Ban Huai Kwang station ligger på 29 minuters gångavstånd.

   OYO 260 Sattahip 9 Boutique Hotel 123 kr
   OYO 260 Sattahip 9 Boutique Hotel

   OYO 260 Sattahip 9 Boutique Hotel

   80/15 Moo 6 Sukhumvit Road, Sattahip, Sattahip, Chonburi
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Sattahip ligger mindre än 2 km från Sattahips morgonmarknad och Krom Luang Chumphons monument. Wat Sattahip och Dongtans strand ligger också 3 km härifrån.

    U Pattaya 1 238 kr
    U Pattaya

    U Pattaya

    70/14 Moo 8, Soi Na-Chomtien 56/3, Sattahip, Chonburi
      
     5.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna resort vid stranden i Sattahip ligger 2,4 km från Cartoon Network Amazone och 2,5 km från Bang Sares strand. Ban Amphurs strand och Norra Na Jomtiens strand ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Samae San Island

     Om du bestämt att Samae San Island är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Samae San Island på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Samae San Island

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Samae San Island, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Samae San Island. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Samae San Island

     Väl framme i Samae San Island väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Samae San Island. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Samae San Island att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma