Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
14 aug. - 16 aug.

Salome hotell

Chic 4br W/ Hot Tub & Patio 4 Bedroom Home Hämta priser
Chic 4br W/ Hot Tub & Patio 4 Bedroom Home

Chic 4br W/ Hot Tub & Patio 4 Bedroom Home

2260 Arizona Ave., Salome, AZ
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna semesterbostad med golfbana ligger i Salome.

  Karta

  När passar det bäst att utforska Salome?


  Om du undrar när det är bäst att resa till Salome, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Salome brukar vara juli och augusti, och de kallaste december och januari. De regnigaste månaderna är augusti och februari, medan de torraste är oktober och juli.


  Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 28°C under dagen och 4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 37 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 42°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 0 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 43°C under dagen och 19°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 40 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 35°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 15 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Salome ligger på 92 millimeter.

  Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma