Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
25 sep. - 27 sep.

Saint-Pierre-lès-Elbeuf hotell

Novotel Suites Rouen Normandie 1 020 kr
Novotel Suites Rouen Normandie

Novotel Suites Rouen Normandie

   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell vid flodpromenaden i Rouen ligger mindre än 2 km från Panorama XXL och Katedralen i Rouen. Rouens operahus och Jeanne D’Arc-museet ligger också en kvarts promenad härifrån. Théâtre des Arts station ligger på 15 minuters gångavstånd och till Palais de Justice station promenerar du på 18 minuter.

  Holiday Inn Express Rouen Centre - Rive Gauche 688 kr
  Holiday Inn Express Rouen Centre - Rive Gauche

  Holiday Inn Express Rouen Centre - Rive Gauche

  AVENUE JEAN RONDEAUX, Rouen
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Quartier Saint-Clément - Jardin des Plantes ligger 1,5 km från Jardin des Plantes och 2,4 km från Katedralen i Rouen. Rouens operahus och Panorama XXL ligger också 2 km härifrån. Avenue de Caen station ligger på 4 minuters gångavstånd och till Jean Jaures station promenerar du på 7 minuter.

   Mercure Rouen Centre Cathedrale 1 009 kr
   Recension från 1 maj 2018
   Se information
    
   Mercure Rouen Centre Cathedrale

   Mercure Rouen Centre Cathedrale

     
    5,0 av 5
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Modernt, bekvämt och välskött hotell. Utmärkt frukost men baren öppnar inte förrän kl 18.00. Hyggligt gym med enbart konditionsmaskiner dock utan bra ventilation så det kändes instängt.

    Mercure Rouen Champ de Mars 903 kr
    Mercure Rouen Champ de Mars

    Mercure Rouen Champ de Mars

      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Centrala Rouen ligger 15 minuters promenad från Saint-Maclou-kyrkan och Katedralen i Rouen. Rue Eau de Robec och Rouens universitetssjukhus ligger också en kvarts promenad härifrån. Théâtre des Arts station ligger på 14 minuters gångavstånd och till Palais de Justice station promenerar du på 17 minuter.

     Karta

     Utforska Saint-Pierre-lès-Elbeuf


     I Saint-Pierre-lès-Elbeuf finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Saint-Pierre-lès-Elbeuf med omnejd:

     • S2PL Saint Pierre Paintball Loisirs
     • Lery-Poses Golf
     • Biotropica la Serre Zoologique
     • Rouen Expo Park
     • Golf du Vaudreuil
     • Forêt Domaniale de Roumare
     • Jardin des Plantes

     När du planerar resan till Saint-Pierre-lès-Elbeuf kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Rouen (URO-Rouen - Seine Valley). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Saint-Pierre-lès-Elbeuf?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Saint-Pierre-lès-Elbeuf, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Saint-Pierre-lès-Elbeuf brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och januari, medan de torraste är februari och maj.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 12°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 7 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 22°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 17°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Saint-Pierre-lès-Elbeuf ligger på 32 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma