Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sächsisches Burgen- und Heideland hotell

pentahotel Leipzig
pentahotel Leipzig

pentahotel Leipzig

Großer Brockhaus 3, Leipzig
   
  4.0 av 5.0

  Detta hotell i Zentrum-Ost ligger tio minuters promenad från Operan i Leipzig och Leipzigs universitet. Nikolaikirche och Leipzig Zoo ligger dessutom 2 km härifrån.

  Novum Apartment Hotel am Ratsholz Leipzig
  Novum Apartment Hotel am Ratsholz Leipzig

  Novum Apartment Hotel am Ratsholz Leipzig

  Anton-Zickmantel-Str. 44, Leipzig
    
   0.0 av 5.0

   Detta hotell i Südwest ligger mindre än en mil från Arena Leipzig, Red Bull Arena och Bundesverwaltungsgericht. Leipzigs universitetsbibliotek och Leipzig galleri för modern konst ligger också mindre än en mil härifrån.

   Steigenberger Grandhotel Handelshof Leipzig
   Steigenberger Grandhotel Handelshof Leipzig

   Steigenberger Grandhotel Handelshof Leipzig

   Salzgaesschen 6, Leipzig
     
    5.0 av 5.0

    Detta familjevänliga hotell i ett historiskt område i Leipzig ligger nära Naschmarkt, Mädler-passagen och Leipzigs stadshistoriska museum - Neubau. Barfussgässchen och De sköna konsternas museum ligger också fem minuter härifrån.

    Victor's Residenz-Hotel Leipzig
    Victor's Residenz-Hotel Leipzig

    Victor's Residenz-Hotel Leipzig

    Georgiring 13, Leipzig
      
     4.0 av 5.0

     Detta familjevänliga hotell i ett shoppingområde i Leipzig ligger tio minuters promenad från Operan i Leipzig, Gewandhaus och Augustusplatz. Leipzigs universitet och Nikolaikirche ligger också tio minuter härifrån.

     Novum Hotel Aviva Leipzig Neue Messe
     Novum Hotel Aviva Leipzig Neue Messe

     Novum Hotel Aviva Leipzig Neue Messe

     Zschortauerstrasse 96, Leipzig
       
      4.0 av 5.0

      Detta hotell i Eutritzsch ligger 1,9 km från Leipzig handelsmässa och mindre än 5 km från Sachsenpark och GolfPark Leipzig. Abtnaundorfer Park och Leipzig Zoo ligger också 5 km härifrån.

      Lindner Hotel Leipzig 1,240 kr
      Lindner Hotel Leipzig

      Lindner Hotel Leipzig

      Hans-Driesch-Straße 27, Leipzig
        
       5,0
       av 5, från 1 recensioner
       4.0 av 5.0

       Detta hotell ligger i Leutzsch, mindre än 5 km från Leipzig Zoo, Bach-museet och De sköna konsternas museum. Naschmarkt och Leipzigs universitet ligger dessutom 5 km härifrån.

       Centro Hotel Vier Jahreszeiten
       Centro Hotel Vier Jahreszeiten

       Centro Hotel Vier Jahreszeiten

       Kurt-Schumacher-Str. 23, Leipzig
         
        3.0 av 5.0

        Detta hotell i Zentrum-Ost ligger tio minuters promenad från Leipzig Zoo och Leipzigs stadshistoriska museum - Neubau. De sköna konsternas museum och Naschmarkt ligger också en kvarts promenad härifrån.

        Adina Apartment Hotel Leipzig
        Adina Apartment Hotel Leipzig

        Adina Apartment Hotel Leipzig

        Brühl 50, Leipzig
          
         4.0 av 5.0

         Detta hotell i Zentrum ligger nära De sköna konsternas museum och Leipzigs stadshistoriska museum - Neubau.

         Karta

         Nyligen bokade Sächsisches Burgen- und Heideland hotell

         Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Sächsisches Burgen- und Heideland

         Om du bestämt att Sächsisches Burgen- und Heideland är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Sächsisches Burgen- und Heideland på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

         Planera resan till ditt hotell i Sächsisches Burgen- und Heideland

         MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Sächsisches Burgen- und Heideland, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Sächsisches Burgen- und Heideland. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

         Saker att göra nära ditt hotell i Sächsisches Burgen- und Heideland

         Väl framme i Sächsisches Burgen- und Heideland väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Sächsisches Burgen- und Heideland. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Sächsisches Burgen- und Heideland att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


         Senast recenserade i Sächsisches Burgen- und Heideland

         Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma