Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
17 juli - 19 juli

Sabya hotell

Dar Almalok Furnished units 491 kr
Dar Almalok Furnished units

Dar Almalok Furnished units

jeddah, Jedda
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta lägenhetshotell i Jedda ligger tio minuters promenad från Baab Makkah, Souk Al Alawi och Nasseef House (museum). Qishla of Jeddah (militärt slott) och Centrala fiskmarknaden ligger också 5 km härifrån.

  Karta

  Utforska Sabya


  I Sabya finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Sabya med omnejd:

  • Promoter Garden
  • Jazan University
  • North Corniche Park
  • Al Rashid shoppingcenter

  När du planerar din resa till Sabya kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Gizan (GIZ-King Abdullah Bin Abdulaziz). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


  När passar det bäst att utforska Sabya?


  Om du undrar när det är bäst att åka till Sabya, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Sabya brukar vara juli och juni, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är april och september, medan de torraste är december och februari.


  Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 35°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 2 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 39°C under dagen och 25°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 2 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 39°C under dagen och 27°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 3 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 38°C under dagen och 22°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 1 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Sabya ligger på 8 millimeter.

  Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma